Headlines News :
Home » , , » LIVERPOOL FAN CLUB ~ Blogger Badge

LIVERPOOL FAN CLUB ~ Blogger Badge

Written By saleehs gerrard on Sunday, September 19, 2010 | 19:08

 Anda berminat untuk memiliki blogger badge ini untuk dilekatkan di blog anda?

Sila ikut langkah2 berikut :-
    1. Pastikan anda adalah peminat setia pasukan Liverpool - The Reds
    2. Copy badge dan lekatkan di blog anda.
    3. Tinggalkan nickname, nama blog, url blog untuk saya letak list anda diruangan ini. Nak letak no. telefon pun boleh juga. Nanti bila2 ada game, boleh kita semua berkomen live kat hp. hehehe
    4. Setelah saya pastikan badge ditampal di blog anda, barulah saya akan menyenaraikan anda didalam ruangan ini. Sekiranya belum, anda dikira pencuri maklumat dan anda tidak akan dsenaraikan. Hahahaha..
    5. Anda juga digalakan untuk membina link ini untuk memudahkan anda mengumpul maklumat sahabat blogger Liverpool Fan.
Semoga dengan pengumpulan sahabat2 blogger dari Anfield ini akan memupuk semangat persaudaraan antara kita dengan istilah :-

"You'll Never Walk Alone"



Sahabat2 yang kusayang
  1. Rezeki itu datangnya dari usaha yang Ikhlas - Sale_ehs Gerrard ( Aku ler)
  2. ~~Cerekarama~~YuSeNzE-KniGhT (pembina Badge)
  3. Kecik Suka Main Bola - Kecik  
  4. ~Wan GerRard~ - Gerrard
  5. aku.....? - jeman beragas
  6. Warna Warni Kehidupanku -xixi
  7. Bloggerman - bloggerman
  8. LIVERPOOL, THE REDS, THE KOP DaHulu kini dAN selaManYa - Darion Daron
  9. spEECh LESs - aunizafraa zafraan
  10. Watching the Wheels - Firdaus
  11. ZBZSITE - Penyu
  12. Realiti atau Fantasi - Aiman
  13. ZAMZAMIL ZAIN - Zamzamilzain
  14. my life is not ur life - S!L4H..
  15. aku dan blog - laici
  16. creative non fiction - azeem -


Terima kasih sahabat2ku.. semoga kita terus bersama. 











Share this article :

27 comments:

  1. awww!peminat liverpool juga ;)

    ReplyDelete
  2. KeCiK

    KeCiK SuKa MaiN BoLa

    http://keciksukamainbola.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. sorry awak
    saya tak reti tgk bola hehe :D
    btw,thnx sbb sudi invite :)

    ReplyDelete
  4. takpe..boleh cuba lagi...hehehoho.

    ReplyDelete
  5. Dah join bro..
    http://wangerrard.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. wah..minat sungguh anda ni kat liverpool

    ReplyDelete
  7. liverpool 4 ever
    jeman beragas
    aku.....?
    http://gdouptmonster71.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. Ramai jugak fan liverpool nih rupenye.. termasuk yg x minat bola.. hahha..

    ReplyDelete
  9. nickname: Darion Daron
    nama blog: LIVERPOOL ,THE REDS, THE KOP DaHulu kInI dAN selaMAnYa
    url blog:http://bobdaron.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. uoh. saya memang nak badge nilah
    nickname: aunizafraa zafraan
    nama blog:spEECh LESs
    url blog:http://tintazafraaa.blogspot.com
    btol ni nak no fon???ahaks

    ReplyDelete
  11. nickname - firdaus
    nama blog - Watching the Wheels
    url - http://tengokroda.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. BEST DAPAT MEMBER THE REDS ONLINE NI...
    NICKNAME: penyu
    NAMA BLOG: ZBZSITE
    URL: http://www.zbzsite.com
    HIDUP THE REDS!!!

    ReplyDelete
  13. saya ambik blogger badge anda. =)
    Nickname : Aiman
    Nama blog: Realiti atau Fantasi
    URL : http://aimangonzales.blogspot.com/

    ReplyDelete
  14. Salam,saya dari sarawak peminat the reds jugak,kecewa sekarang liverpool tengah bergelut tuk baiki tempat liga,tapi apa2 pun hanya sokong liverpool

    ReplyDelete
  15. salam... saya dari jordan... peminat setia LFC.
    baru nak mula penulisan tentang liverpool.
    mohon tunjuk ajar..
    http://www.zamzammilzain.blogspot.com/
    no. fon: +962779537691
    emel: zamzain_vespa@yahoo.com

    ReplyDelete
  16. u'll never walk without me...hahaha bajettt

    nk join ni..
    nick i am S!L4H..
    nme blog : my life is not ur life
    url : http://tembikaisusuitubest.blogspot.com/

    ReplyDelete
  17. wahh.. wahh.. terkejutt.. ada kelab blogger liverpool.. nak join..

    nick name: laici
    name blog: aku dan blog
    url: http://ikhwandanblog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  18. perghh nk join jugakk..

    nickname:azeem
    name blog creative non fiction
    url:http://hazimskullife.blogspot.com/

    ReplyDelete
  19. we go as far we wanna go...YNWA

    nick name - el mariachi
    blog name - el mariachi - hard work surpass genius
    url - http://elmariachiblues.blogspot.com/

    ReplyDelete

wilayah anfield"

WAKTU SEKARANG

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. REZEKI ITU DATANGNYA DARI USAHA YANG IKHLAS. - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger