Headlines News :
Home » » Award ke-5 .. dari misz nini

Award ke-5 .. dari misz nini

Written By saleehs gerrard on Wednesday, August 4, 2010 | 12:28

Thanks Nini dengan award ni. Simple tapi moden. Nilah tanda persahabatan kita yang dok hari2 mengacau nini jerkan.. ok ler tu.. Namapaknyer lepas ni, hari2 ler gerrard kcau Nini yer.. hehehheh


ok.. Sekarang selepas gerrard meneliti, sekodeng, terjah gerrard dah jumpa sasaran gerrard  nak bagi bom award ni. Mangsa2 gerrard ialah... Jeng.. jeng... jeng...



Kenapa anda kena bom?.. heheheh.. inilah penghargaan dari gerrard kerana sudi follow blog gerrard.. Harap sudi ler terima award yang tak seberapa ini..hehehhe




Share this article :

4 comments:

  1. Patut lah bergegar blog aku tadi..kena bom award rupanya..hehehe

    ReplyDelete
  2. kehkeh, sy kena juga..
    terima kasih ya incik. nnti sy amik.. =)

    ReplyDelete
  3. Wanie : ahlan wasahlan.. hehehh

    Abang Long : nasib baik x runtuh blog ko tu yer x.. hahahah

    Pinky : kasihmu dipertimbangkan.. lalalalalala...

    ReplyDelete

wilayah anfield"

WAKTU SEKARANG

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. REZEKI ITU DATANGNYA DARI USAHA YANG IKHLAS. - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger