Headlines News :
Home » , » Dah tua baru nak kena Chicken Pox

Dah tua baru nak kena Chicken Pox

Written By saleehs gerrard on Tuesday, June 21, 2011 | 03:15

SG sangkakan, SG dah pernah kena demam campak ni, rupanya seumur hidup tak pernah lagi kena. Akibatnya, sempena hari ayah semalam, SG di hadiahkan demam campak ataupun orang biasa panggil Chicken Pox.

Bagi yang belum pernah merasa, memang sengsara beb. Badan serupa Alien. Tekak peritlah, tak selera makan, sakit perut dan macam2 lagi. Dipendekkan cerita SG dapat satu pakej complete le. Tak taulah berjangkit dari siapa. Rasanya kat opis SG pun awal bulan ni ada dua orang yang dah kena. Tapi awal bulan, ni dah nak hujung2 bulan. Lagipun mamat yang kena tu bukan satu shift dengan SG pun. So SG tak nak ler nak salah2kan dia orang pula. Anggap je ni memang dah ketentuan Allah. Bukan senang nak rasa penyakit nikan. Seumur hidup sekali ler katakan.

Cuma yang tak bestnya, member2 SG gurau2 gak ler. Dah tua2 baru nak kena Chicken Pox ni. So pening gak nak cari petua2 nak merawat penyakit ni. Harapkan klinik, cuma bagi ubat sapu jer ler. so apa lagi SG pun mencari le bomoh yang bernama En. Google. Search le apa yang patut. Itulah dinamakan kecanggihan masa kini. Nak apa jer. Jumpa En. Google, minta bantuan. Pasti dia tolong punya. Jadi dengan bantuan En. Google tadi maka dapatlah sedikit sebanyak maklumat cara untuk merawatnya. Thanks Pak Google.

Apapun, dah tentu dua minggu SG kena kuarantin kat umah. Siksanyalah rasa. SG rasa nilah MC SG paling lama dalam hidup ni. Dulu masa excident pun seminggu je. Takpalah, doktor dah suruh kita berehat2 kat rumah. terima jer ler. Nanti kalau kerja juga, 1 opis pula kena. Tak ke bahaya namanya. hehehehe
Share this article :

8 comments:

  1. at least merasa jg.kalu kena time liv dtg..abes la...hancus terbako tiket tu

    Honeymoon

    ReplyDelete
    Replies
    1. Syukur alhamdulillah saya ucapkan kepada ALLAH karna atas kehendaknya melalui MBAH RAWA GUMPALA saya sekaran sudah bisa buka toko sendiri dan bahkan saya berencana ingin membangun hotel dan itu semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya tidak pernah menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini,atas bantuan MBAH RAWA GUMPALA yang telah memberikan nomor selama 3x putaran dan alhamdulillah itu semuanya tembus bahkan beliau juga membantu saya dengan dana ghaib dan itu juga benar benar terbukti,MBAH RAWA GUMPALA juga menawarkan minyak penarik kepada saya dan katanya minyak ini bisa digunakan untuk berbagai jenis keperluan dan baru kali ini saya temukan paranormal yang bisa dipercaya,,bagi teman teman yang ingin dibantu untuk dikasi nomor yang benar benar terbukti tembus atau dana ghaib dan kepengen ingin membeli minyak penarik silahkan hubungi MBAH RAWA GUMPALA di 085316106111 ini benar benar terbukti nyata karna saya sendiri yang sudah membuktikannya.BUKA BLO DANA GHAIB MBAH RAWA GUMPALA

      Delete
  2. peduli per.. dtg gak stadium... biar 1 stadium kn. hahaha

    ReplyDelete
  3. kite baru kene bulan lepas. ta la teruk sbb sikit je bintik2. kawan kene teruk gile. n mgu lepas atok kene. wow. lg teruk. da tua kene. :(

    ReplyDelete
  4. Lama gak ko kena...2 minggu...ari tu nurul kena pun seminggu...ALhamdulillah..x mnjangkit...tapi lepas balik Bnting...tau2..ko plak yang kena....!! jgn makan kicap..nnt x hilang ko punye parut..hoho

    ReplyDelete
  5. hihi...tu warning tu yg kita tk sekebal mana utk menahan sesuatu itu dtg.mudah2an kembali sihat spt seadanya.

    ReplyDelete
  6. biasanya kita akan kena sekali seumur hidup..

    ReplyDelete
  7. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : melasian77cs@gmail.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    asianbet77.com

    Download Disini

    ReplyDelete

wilayah anfield"

WAKTU SEKARANG

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. REZEKI ITU DATANGNYA DARI USAHA YANG IKHLAS. - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger