Headlines News :
Home » , » Waspada - SMS power dari seorang lelaki

Waspada - SMS power dari seorang lelaki

Written By saleehs gerrard on Thursday, November 18, 2010 | 02:54

Satu lagi pembacaan saya yang membuatkan saya tersentak. SMS ini memang sengaja ditulis dengan penulisan seorang lelaki. Ceritanya memperlihatkan bagaimana seorang muslimat di'rosak' dengan mudah hanya dengan kata-kata manis! Wahai sahabat-sahabatku... Moga Allah peliharamu daripada semua ini...
  • salam. Blh sy kenal awk? Sy tertarik dgn prwatakan sopan awk. Dah lama sy prhatikn awk. Awk dak baik n sy trtarik la dgn tudung labuh awk. Sy harap kite bleh brkenalan.. ukhuwah fillah org kate..sy x terer sgt arab ni…
  • Trima kasih krn mnerima sy. Sy akan try sedaya upaya sy mnjaga awk dan mgikut syariat. Sy tau sy bukan baik sgt, tp demi Allah, sy cuba buat yg trbaik utk awk…
  • Ingat tau, jaga aurat leklok..jgn bagi org lain nmpk..kuar ngan kwn2 tau.. jgn sorg2..blk contact sy ek..sy doakan awk selalu..
  • awak,nape x contact sy. Sy risau awk kuar lama2..ye..mmg sy xde hak pun..sy tau sy percaye awk, tp sy x tau la nk kate cmne. Kite slalu nmpk dari jauh je ek.Tp sy rasa awk mcm dkt je ngan sy. Mgkn ni org kate cinta kot, wak..awk cinta sy x? xnk bgtau.. tp sy tau awk cinta sy..awk da malu nk jln tmpt sy lepak sbb malukan?..kih3. .tq.. i love u too..
  • Wak,selain family, Allah dan rasulnyer.. awk sayang sape ek? Sape saya dlm hati awk?
  • Wak wak..dr kawan kite just pggl sy awk je..mcm x special plk diri sy utk awk. sy tringin gak nk jd cm room8 sy ni. Pggl syg.. bole ke? Awk pggl sy bi ek? Rasa mcm baby sket. X salah kan.. just panggilan je..thanks syg.. love u... ..
  • Yang. kekdang bi tgk syg ni mcm x prcaya bi je. Yela, bi just tanya syg pkai apa je kan .. tq ek gtau, mkin dalam pulak rindu kat syg ni... .hihihi..
  • Yang bi nak syg tau, sayanglah segalanya utk bi, syg la pmberi semangat utk bi... yang... ..bi harap bi ngan syg xde rahsia lagi ek.. jgn risau..inikan membuktikan bi caring.. so jgn risau..k..yeye. . bi janji kan jaga rahsia kite..just msg je kan..love u..papai.. mmuahh!
  • Syg..da lama kite msg, leh kite jumpe x? ye..ayang bwk la kawan2 k..tq yunk! i love u.... ..
  • Tq pggl bi ngan pgglan abg.. abg tggu lame da..abg tau..kite x leh pakse dlm hubungan..la iqra hafiddin..hehe. . sikit sikit je..kih3..
  • Hi syg, watpe 2? Nk ckp sket.. nape syg bwk satu battalion nak jumpa abg?... syg x caye kat abg eh.. huhu..
  • Syg..kite jumpe k?..abg suka syg pakai tudung yg abg beli tu..cam wardina lak..bkn syg x cntk.. just nmpk mkn cntk la..nipis sikit je.. nnt jumpa nnt syg bwk sorg dah la k..
  • Syg..abg sory ngan apa jd td.. abg trsentuh jari syg td.. Tol gak ckp syg eh, trsentuh xpe..TER.. hehe..makin tebal la pulak cinta abg kat syg..
  • Thanks jumpa td, syg cntk la.. Ololo..abg romantik sket pun salah ke? Ske abg romantik ek? Hehe.. Eh, td jumpa abg da berani tenung abg ek..hoho.. tgk td kwn syg cam ske kat kwn abg je.. senang la kita jumpa pasni.. tgk..Allah memberkati hubungan kite.. syg solat dah ke? Doakan abg skali ek..miss u..
  • syg..just nk tanya.. syg cinta bg berapa percent? Apa tandanya eh? 50% je... huhu..yang. . just nk tanya..rambut syg panjang x? just thinking of u at the moment…
  • Td terbeli tudung pendek.. yg abg bg kat syg tu.. syg..bg la gmbr syg special untuk abg yg pakai tudung td 2.. Cntk nye syg..gambar ni nak wat wallpaper hp ngan kompter abg la..
  • Yang.. syg cintakan abg berapa percent? Sepenuh hati Thanks syg..love u too.. abg janji, abg akan jaga syg baik2 dan xkan tinggalkan syg...
  • Syg..da lame kita couple kan.. xkan abg pegang tgn pun nak marah.. Syg kan milik abg.. Thank 4 being understanding. .
  • Syg kata Syg cintakan abg sepenuh hati.. kalu gitu..apa buktinya Syg cintakan abg..?

SELEPAS ITU BARU BERMULA ZINA YANG SEBENAR...

****************************************************************

  • huh!... syg mengndung? tahu kat ne... cube check balik dgn doktor... xkan sekali buat dah mengandung, check balik k..
  • huh! btol la syg mengndung ni?? syg, utk kebaikan kita berdua, lebih baik syg gugurkan kandungan tu.. gugurkan k..
  • Nape plak xnak? xberdosa la klu bunuh benda yang masing xbernyawa.....gugurkan jelah!!! jgn buat masalah bleh x!!
  • x sakitlah!!! nape manje sangat ni! xkan bnda mudah cam tu pun xbleh buat..
  • sori syg, abg xbleh temankan syg ke klinik tu, abg malu klu terserempak dgn family or member, malu la abg klu diorg nmpak abg bwk syg dgn perut syg yg besar tu..
  • Ape!! RM 5,000?? kau yg mengandung... kau cari sendiri la duit nak gugurkan anak tu.. bukan masalah aku.. lantak kau la... bukan masalah aku jgak keluarga kau pulau kau.. kau tu yg bodoh!! kau ingat kau tu cantik sgt?? aku dah xingin kat kau!! pergi mmpos!
  • jgn kol n msg lg bleh x?!.. aku sbuk.. xde masa nk layan kau!...
  • (terputus hubungan)
- Wanita itu mati akibat kegagalan proses penguguran..
- Si lelaki mencari mangsa baru..
- Dan kejadian terus berulang..

ITULAH KEBANYAKAN YANG TERJADI DI DUNIA KITA PADA MASA KINI
FIKIR-FIKIRKAN.. RENUNG-RENUNGKAN...
Share this article :

30 comments:

  1. semoga kita sentiasa dlm lingkungan rahmatNYA aminnn

    ReplyDelete
  2. pernah bace gak article ni dulu tapi kat fb la.

    memang tidak dinafikan kes-kes cani.

    sbnrnye salah siape ye? (byk bende boleh kupas kan) adoi, tibe2 rindu usrah plak. cuti2 sem usrah pon xdela.

    ReplyDelete
  3. emm.. bab2 mcm ni... x leh nak slhkan sebelah pihak jer. tepuk sebelah tangan x bbunyikan..

    ReplyDelete
  4. jangan dekati wanita.. jika belum sampai masa untuk kawen... mintak jauh benda ni dari kita ngan keluarga

    ReplyDelete
  5. eiii..mintak dijauhkanlah..nauzubillah min zalik'

    ReplyDelete
  6. MasyaAllah...macam ni rupanya lelaki pasang perangkap yer.. hurmm..mintak dijauhkan..

    ReplyDelete
  7. xjumpa button share plak nak share..hoho

    ReplyDelete
  8. ee. jauh2kan la. .takut mida . . .erm . .mcm2 kan manusia snggup buat untk puaskann nafsu. .heish, jgn mudh caer. .erm, mase buat tak tahu pulak malu , da buat tahu malu. niyla jenis manusia tak fikir panjang ..

    ReplyDelete
  9. aik??mg smix dh xde ke??pelik ifa bpe jd komen sinie..hihi

    ReplyDelete
  10. mintak jauh drp maksiat ni..saling kite ingatkan sesame kite..manusia cpt lupa..

    ReplyDelete
  11. ustaz sy pernah bpesan jgn mudah memberi cinta, cinta yg mudah diberi pasti mudah hilang.manusia kekadang menjadi bodoh kerana cinta. cinta itu suci jgn dinodai dgn nafsu.
    ayat tersentuh tu, de org saje lnggar pastu ckp sory terlanggar..

    ReplyDelete
  12. ni sms yg bahaya ni..mintak sgt dijauhkan..

    ReplyDelete
  13. eyka suke entri n!!! (jerit2..okei x awak??hoho:))

    ReplyDelete
  14. tuan rumah xtdo lg...jd gerrard direject dr masuk mimpi..hehehe:p nvm..gudnyte:D

    ReplyDelete
  15. mcm mn aku nak like nie gerrard..hehe

    btw, nice n3 n also peringatan tuk semua pompuan2 d luar cna..
    dalam kita lemah lembut dan b'sopan santun dalam tingkah laku,
    hati kita kena keras n kental terhadap suma godaan..
    jgn hati kita pun lemah n mudah t'mkn pujuk rayu..

    wallahu'alam..

    ReplyDelete
  16. ishh..takutnye..harap2 tak kene macmni nauzubillah...

    ReplyDelete
  17. so, berhati-hati la perempuan ya.. :)

    ReplyDelete
  18. gerrard..adeh..tenet slow lg nie..huhu

    ReplyDelete
  19. ya Allah! ada jugak kes camni.
    Inilah yang dikatakan habis madu sepah dibuang.
    Salah perempuan jugak sbb terlalu termakan kata2 manis "buaya" tu. :(

    ReplyDelete
  20. hmmm..na'uzubillahiminzalik~
    smoga diri kita semua dipelihara drpd zina lagi2 zina hati...kerana hati lah bermula segala2nya..

    ReplyDelete
  21. mohon share ini dekat fb. :) tq.

    ReplyDelete

wilayah anfield"

WAKTU SEKARANG

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. REZEKI ITU DATANGNYA DARI USAHA YANG IKHLAS. - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger