Headlines News :
Home » , » Europa League 2010 - Fc Utrecht vs Liverpool . kekecewaan yang berterusan

Europa League 2010 - Fc Utrecht vs Liverpool . kekecewaan yang berterusan

Written By saleehs gerrard on Friday, October 1, 2010 | 19:16



FC Utrecht 0 - 0 Liverpool

Tak pernah seumur hidup aku tengok game Liverpool tertido. Tapi malam tadi buat julung kalinya aku terlena. Lena dengan hati yang menyakitkan. Game baru 15 minit, aku dah terpejam2. Selang beberapa minit, terjaga balik. Macam tulah seterusnya. Rehat separuh masa, aku terus dibuai mimpi indah. Sedar2 dah tertutup pun tv. Ni mesti ayahku dah matikan. Mana taknya, dah pukul 4.30 pagi. hehehe

Kenapa aku boleh tertido? mengantuk sudah tentu. Tapi selama ni, walau mengantuk macam mana sekali pun, aku mesti boleh bertahan punya. Dengan sekoleh air nescafe. Rokoknya lagi. memang segar punyalah. Tapi malam tadi, aku tak percaya yang bermain tu pasukan Liverpool. Main macam tak kenal kawan. Hantaran hancur. Try macam budak baru belajar main. Langsung tak power. Rasanya bagus lagi perlawanan amal mengutip derma kot. Nasib baik le pepe reina tu main cun. Kalau tak, sekali lagi dimalukan dengan pasukan yang tak ternama.

Apa sudah jadi ni uncle Roy? ini Liverpool weii.. Bukannya Fulham. Liverpool ni dulunya adalah gergasi, bukannya langau seperti sekarang. Boleh dia kata selepas perlawanan, seri tu dah memadai sebab main kat tempat lawan. Apa kebodohnya dia ni. Kalau dulu pasukan2 lain mcm Real Madrid, Barcelona, Inter dengar jer nak jumpa kita, goyang dia orang. Sekarang ni, emmmm.. sebelah mata tah pandang ke tak. Dah berapa perlawanan ko handle. 12 perlawanan semuanya, takkanlah tak jumpa2 lagi formasi yang sesuai, player mana yang sepatutnya diturunkan.

Malaslah aku nak komen lebih2 lagi. Wat penat jari aku menaip jer. Berharap dah banyak kali berharap. Kali ni aku nak paksa pulak.  Kalau lepas ni jumpa Blackpool tak ubah juga corak permainan, memang ko bloodypool ler....

Teams
FC Utrecht Liverpool
Michel Vorm25 Pepe Reina
17 Alje Schut23 Jamie Carragher
Tim CornelisseGlen Johnson
Mihai Nesu37 Martin Skrtel
Michael Silberbauer34 Martin Kelly
29 Jan Wuytens10 Joe Cole
20 Jacob Lensky28 Christian Poulsen
11 Dries MertensRaul Meireles
24 Jacob Mulenga21 Lucas
Edouard Duplan18 Dirk Kuyt
Ricky WolfswinkelFernando Torres
Substitutes
19 Khalid SinouhBrad Jones 1
22 Sander KellerSotirios Kyrgiakos 16
25 Ismo VorstermamsMaximiliano Rodriguez 17
18 .. MaguireJay Spearing 26
27 Gianluca NijholtRyan Babel 19
14 Mark Van Der MaarelDavid Ngog 24
12 Frank DemougeMilan Jovanovic 14
Substitutions
.. Maguire for Edouard Duplan (69)Maximiliano Rodriguez for Joe Cole (81)
Gianluca Nijholt for Jacob Lensky (82)
Yellow Cards
Lucas (35)
Raul Meireles (55)
Martin Kelly (60)
· Club Squads: FC Utrecht | Liverpool

Match Stats

FC Utrecht Liverpool
Shots (on Goal) 10(3) 10(5)
Fouls 11 14
Corner Kicks 5 2
Offsides 1 1
Time of Possession 58% 42%
Yellow Cards 0 3
Red Cards 0 0
Saves 7 6
Match Information
Stadium: Nieuwe Galgenwaard, Netherlands
Attendance: 23,662
Match Time: 17:00 GMT
Referee: Duarte Gomes 
Share this article :

0 comments:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

wilayah anfield"

WAKTU SEKARANG

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. REZEKI ITU DATANGNYA DARI USAHA YANG IKHLAS. - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger