Headlines News :
Home » , » Game 18 BPL 10/11 - Liverpool 0-1 Wolverhampton

Game 18 BPL 10/11 - Liverpool 0-1 Wolverhampton

Written By saleehs gerrard on Thursday, December 30, 2010 | 13:20

ROY 0-1  Wolverhampton

Sedih, marah, bengang, sakit hati & macam2 lagi perasaan aku muncul untuk menyatakan rasa kecewanya aku terhadap game Liverpool pagi tadi. Untuk kali keduanya aku betul2 sakit hati dengan Roy. Yang pertama dulu selepas kekalahan dengan Blackpool di Anfield. Kemudian aku slow balik. Hari ni selepas perlawanan dengan kelub cap ayam juga di Anfield. Setakat team power2 kalah kat Anfield aku tak ler kisah sangat. Tapi....


Bukan sebelum ni tak pernah kalah. Kalah menang tu adat permainan ler. Lagi2 kalau kalah kat tempat lawan, team cap ayam pun aku tak kisah sangat. Ni kat laman sendiri, pun main macam apa je. Makin lama aku tengok strategi Roy makin mengarut. Kuyt yang biasa main sebelah kanan, dihantar ke sebelah kiri. Bagilah Kapten Fantastic patner dengan Torres. Kat tengah dah tentu Meireles serasi dengan Lucas. Ni makin berterabur. KAYU, TUNGGUL, TIANG punya Roy.


Nak kata dalam minggu2 game yang padat, tak juga sebab berehat panjang 17 hari tu. Melompat dua game akibat ditunda kerana salji tebal. Sepatutnya rehat yang panjang digunakan secukup2nya untuk mentimpan segala tenaga. Ini makin lembab. Siput babi pun tak lembab macam korang.


Aku harap NESV dapat membuat perubahan drastik. Tolonglah singkirkan roy. Aku masih sayangkan Liverpool, Steven Gerrard & juga pemain2 yang lain. Tetapi aku benci Roy. Semakin tebal sabar aku, rasa semakin nak gila pula. Please NESV, buanglah Roy dalam tong sampah. Aku dah jijik nak tengok muka dia. Adakah nak tunggu jatuh ke dasar liga lagi baru nak pecat.. gila2....


Aku harap game awal tahun ini (hari sabtu) bertemu Bolton tak main macam beruk pagi tadi. Tahun baru, mesti dengan semangat baru. Kalau masih dengan keadaan yang sama, kalah lagi di Anfield game nanti, Apa lagi yang perlu peminat lakukan. boikot? Tukar kelab? entah le.....

Barclays Premier League
0 - 1

Liverpool vs Wolves

Anfield
29 December 2010, KO: 20:00 Attendance: 41,614
Share this article :

9 comments:

  1. aku setuju sangat2..maxi n joe cole dia simpan..ape punye strategi la roy ni..

    ReplyDelete
  2. aku setuju buang roy........panas badan aku tengok game pagi tadi......dahla tunggu samapai 6 pagi......

    ReplyDelete
  3. so sori..xdpt tgl msg nie kt cbox...

    ReplyDelete
  4. Aku rasa baik buang la Roy! Makin jahanam jadinya. Ambil Rijkaard sebab hari tu dia pernah cakap nak pegang kelab EPL. Benitez pun dah takde job tu. Pellegrini pun okay. Arggghhh!!!

    ReplyDelete
  5. hah elok latu buang jer....igtkn liv makin mantop rupanyer makin hampeh....cari coach bru lg bgos...

    ReplyDelete
  6. erm..taktikal roy kureng la..=_= dye salu men sempit..xnak pakai wing lgsg..nk bola dri tengah sje..haiz...nie EPL la..bukan liga spain..zz

    ReplyDelete
  7. begitulah bola sekejap diatas.. sekejap dibawah hehe..

    jemput sini yer
    blog Serbaguna
    blog Matdin

    ReplyDelete
  8. kita mulakan tahun 2011 dgn semangat baru. mana chatbox dah hilang?

    ReplyDelete

wilayah anfield"

WAKTU SEKARANG

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. REZEKI ITU DATANGNYA DARI USAHA YANG IKHLAS. - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger