Headlines News :
Home » » 10 CIRI CIRI KITAKAN SUDAH TUA...

10 CIRI CIRI KITAKAN SUDAH TUA...

Written By saleehs gerrard on Monday, January 4, 2010 | 12:08

596964

1. Dulu, kalau nak membaca...dari jauh pun boleh baca. Sekarang dekat-dekat tak nampak.... kena jauh-jauh sikit.


2. Dulu kalau nak kencing, dari jauh...suuurrrrr! !!! masuk.....!! ! Sekarang, kalau nak kencing, kena dekat-dekat, pelan-pelan lepas...baru masuk...


3. Dulu, masa tidur menghadap muka...rapat- rapat, sekarang berlaga punggung saja... itu pun dah kira rapat sangat dah tu....

4. Dulu, mana-mana pergi mesti bawa minyak wangi (dalam kereta ke, handbag ke...), sekarang, bawa juga... tapi minyak angin lah...

5. Dulu, pakai baju mesti sama...sama color, sama design, sama brand....sedondon. .. Sekarang, "Asal kau ada baju nak pakai sudah lah...!"

6. Dulu, kalau nak kemana-mana, sanggup tunggu bini sampai se jam iron tudung... pakai tudung.... Sekarang, "Alah...you pakai yg "wrinkle free" tu je lah....!" (dalam hati....macam lah ada orang nak tenagok dia...hiyyyy! !! Malam tadi tak mau nak gosok... lembab!!)

7. Dulu, sanggup jalan berbatu-batu teman bini shopping, sekarang...tunggu dlm kereta je. Kejap-kejap SMS..."Lama lagi ke?" "Apa aje yg you cari ni...?"

8. Dulu, hebat....!!! sebulan sampai 12 kali..., sekarang, kalau dapat 12 bulan sekali pun kira hebat juga...

9. Dulu, menunggu pun dah keras.... sekarang, menunggu nak keras...

10. Dulu, isteri nak tidur pakai shorts pun tak boleh, suruh buka..jangan pakai apa-apa. Sekarang, isteri nak tidur pakai kemban pun kena suruh buka juga... "Pakai baju yang senonoh sikit tak boleh ke...?"

Share this article :

0 comments:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

wilayah anfield"

WAKTU SEKARANG

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. REZEKI ITU DATANGNYA DARI USAHA YANG IKHLAS. - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger