Headlines News :
Home » » RANKING PRAMUGARI ANTARABANGSA

RANKING PRAMUGARI ANTARABANGSA

Written By saleehs gerrard on Thursday, June 10, 2010 | 11:18


Pramugari, jawatan yang penting dalam perjalanan kapal terbang. Sebab pramugari yang memegang jawatan untuk mecegas minda anda supaya tidak boring sangat tempoh penerbangan yang jauh. (Setuju? Keh keh keh!)



Pramugari dari negara Thailand. Siapa sudi tidur jika pramugari seperti ni yang jalan sana sini dalam kabin kapal terbang? Dopopat jam gua celik biji mata

Pramugari dari negara Amerika. Jika pramugari Malaysia berpakaian sebegini, siapa nak naik bas balik kampung lagi? Sani ekspress bakal gulung karpet!

Pramugari dari negara Russia. Boleh ke si pendek memohon jawatan pramugari di Russia? Mintak ampun la. Jaguh lompat jauh jer boleh apply!

Pramugari dari negara UAE. Manis betul...mintak kopi takde gula pun stedi-stedi boleh minum sambil tengok kemanisan dorang!

Pramugari dari negara Jepun. Mekap nampak nipis je...tapi cukup lawa sudah...


Pramugari dari negara Saudi Arabia. Pakaian seragam dia mesti paling mahal jika berbanding dengan airline yang lain. (Sebab kain banyak sikit...)


Selepas gambar-gambar pramugari dari luar negara, marilah kita fokus balik kepada pramugari Malaysia...


Mang aii...boleh tahan juga...Nape tak pernah gua nampak pramugari seperti ni walaupun dah banyak kali gua travel? Banyak sangat tengok pilem pramugari terlampau gua nih!!



Pramugari dari Fireflies Malaysia. Kira okay juga lah...malahan ni budget airline...Standard memang tak boleh banding dengan airline dari luar negara. Lu jangan cari-cari Dania. Sampai ke subuh tak jumpa jepp…ntah awan mana dia terbang!

 ............ ........ni problem mekap atau problem pramugari ni? (Yang seolah-olah pelakon opera cina tu...)

Yang ni kira cun? co-pilot pun sonn aiii…

Macam mana dengan yang ini??

 Mesti ramai yang tengah marah-marah dan komplain tentang standard pramugari negara kita depan skreen komputer anda sekarang. Tapi anda patut rasa gembira, sebab sekurang-kurangnya paras muka pramugari kita ni dah kira menonjol...jika banding dengan yang seterusnya.. .......


Pramugari dari negara Afrika.
Gua akan pastikan gua makan ubat tidur supaya tak diganggu sepanjang masa penerbangan.





Share this article :

1 comment:

  1. hahaha..jhat nyer la hang nih~ dorg mncri rezki...

    ReplyDelete

wilayah anfield"

WAKTU SEKARANG

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. REZEKI ITU DATANGNYA DARI USAHA YANG IKHLAS. - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger