Headlines News :
Home » » follower ke 100 - Blog Yusenze

follower ke 100 - Blog Yusenze

Written By saleehs gerrard on Sunday, July 4, 2010 | 23:45

Siapakah gerangan tuan punya diri yang menjadi follower ke 100 gerrard ni?

Nak tau? 

Inilah dia saudara Yusenze

dari blognya

 

Ehh.. sama pulak designnya macam blog gerrard.. Memang sama tapi tak serupa. Sama design tapi tak sama pengisian. Orang panggil kembar tak seiras ler kot.

Tapi apa yang paling best dengan Yusenze ini. Dia adalah peminat setia The Reds (Liverpool). Sama jugalah macam gerrard. Cuma gerrard belum terfikir lagi nak letak lambang The reds kat blog gerrard. Akan dipertimbangkan yer. Rasanya setakat ni pun mereka2 yang datang ke blog gerrard dah tahu apa minat gerrard. Sebab banyak pautan2 untuk Liverpool Football Club.

Emmm.. oklah.. Gerrard pun malas nak citer panjang lebar. Jadi gerrard dengan senang hatinya memberi award follower ke 100 gerrard kepada Yusenze dari blog naluri-ini.blogspot.com.

Cantik tak?

Jangan lupa ambil yer Yusenze.







Share this article :

2 comments:

  1. Sori lambat usha sini...
    outstation 2 hari... hehhe..
    Thanx a lot...
    siap promo kembar lagi tu... ekeke.
    ok2... aku amik award nih... pasak kat blog.. =)

    ReplyDelete
  2. hahaha.. ok2.. kembar x seiras ler katakan.. YNWA

    ReplyDelete

wilayah anfield"

WAKTU SEKARANG

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. REZEKI ITU DATANGNYA DARI USAHA YANG IKHLAS. - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger