Headlines News :
Home » » Mengapa Lionel Messi tidak menjaringkan gol di World Cup 2010

Mengapa Lionel Messi tidak menjaringkan gol di World Cup 2010

Written By saleehs gerrard on Monday, July 19, 2010 | 23:24

Mesti ramai yang tertanya-tanyakan. Kenapa pemain bintang seperti Messi tidak menjaringkan gol. Sedangkan Argentina bukanlah calang-calang pasukan. Kebanyakan perlawanan yang mereka lalui semua membabitkan jaringan besar. Messi juga terbabit dalam semua perlawanan tersebut. Tetapi apa yang telah terjadi. Adakah Messi gugup dalam kejohanan besar seperti ini. Gambar berikut menceritakan apa yang sebenarnya terjadi kepada Messi.



Ishhhhh.. Nafsu lain macam betul ler dia orang ni yer. Bola lain pulak yang dia nak sentuh. Jahat betul.. hehehhehe..

Share this article :

6 comments:

  1. oooh btl gak. mesti lps kena tu messi senak. tu psl main x brp betul.... ha ha ha

    ReplyDelete
  2. maunyer tak.. menggigil kepala lutut oooo...

    ReplyDelete
  3. cara penggangan yang melemahkan zahir dan batin messi dalam setiap perlawanan..hahaha

    ReplyDelete
  4. hahha.. messi pun layan je tue..

    ReplyDelete
  5. hahahaha..kesian messi~~seb baik sokong sneidjer~~waka waka eh eh..;p

    ReplyDelete

wilayah anfield"

WAKTU SEKARANG

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. REZEKI ITU DATANGNYA DARI USAHA YANG IKHLAS. - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger