Headlines News :
Home » , » Game 20 BPL 10/11 - Blackburn 3-1 Liverpool

Game 20 BPL 10/11 - Blackburn 3-1 Liverpool

Written By saleehs gerrard on Thursday, January 6, 2011 | 13:11

Kesialan Roy berterusan. Mangkuk tingkat betul ler...


Aku memang dah agak. Kalah dah tentu, menang jer kena cari. Tapi bila jadi lauk makan malam ni, memang aku sakit hati. Semakin hari semakin mengarut strategi Roy ni.


Nasib baik malam tadi hujan. Sekurang2nya lepas kena 3-0 tu, Astro pun langsung tak boleh nak tengok "services currently not avaible". Tak ler aku bertahan mata nak menyaksikan kekalahan Liverpool.  Pertahanan langsung tak berpungsi. Nampaknya semenjak Carragher injured ni, memang tak nampak pun penganti yang sesuai untuk menggalas zon pertahanan. Skrtel, Johnson, Kyrgiakos & Konchesky main macam tahi. Rapuh serapuhnya. Skrtel menjadi kereta kebal yang hilang kawalan, main sondol je. Johnson lagilah, semakin lembik.


1st half je dah kena 2-0. Masuk je 2nd half menjadi 3-0. Semua gol berpunca dari kelalaian pertahanan yang masih lena diulit intan. Stupid player. Nasib baiklah Kapten Fantastik score gol sagu hati, Walaupun sedikit terkilan juga penalti dia tendang ke bulan. Kalau tak, dapat ler gak merapatkan jurang menjadi 3-2.

Bermain digelanggang lawan sememangnya badi buat Liverpool. Lagi2 badi si orang tua Roy ni lagi power & melekat kuat kesialannya. Aku dah malas & terus berharap. Ingat aku nak layan balik liga Malaysia lagi bagus. Sejukkan hati yang hapir hangus terbakar.
Share this article :

4 comments:

  1. xguna btol..kene pecat Royy sekarang juga

    ReplyDelete
  2. makin jahanam strategi c RH nie...xtahan telinge nie asyik kena api fan lain...huhuhu..cpt2 lah tendang c mr bean nie...arghhhh!!!

    ReplyDelete

wilayah anfield"

WAKTU SEKARANG

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. REZEKI ITU DATANGNYA DARI USAHA YANG IKHLAS. - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger