Headlines News :
Home » , » Cara Tonton Video Youtube dengan Laju

Cara Tonton Video Youtube dengan Laju

Written By saleehs gerrard on Saturday, January 2, 2010 | 00:54

Mesti ada diantara anda semua yang suka menonton video youtube kan?
Saya pun suka, seronok juga sekali sekala…Tapi setengah video tu saiz besar jadi nak load video tu kena ambil masa lama dan kalau play pun mesti tersangkut-sangkut.
Mana nak seronok kalau macam ni kan?

Akhirnya saya dah jumpa cara untuk tonton video youtube dengan lebih laju, malah boleh download dan convert sekali video itu jika anda mahu.

Caranya ialah dengan menggunakan perisian ini,
Bywifi Video Streaming Downloader.
Selepas mencuba Bywifi, saya dapat stream video youtube dengan lancar dan pantas daripada biasa. Even menonton video high quality mp4(&fmt=18) pun lancar.

Kalau anda dah install, boleh cuba stream video youtube. Bywifi juga menyokong laman video selain youtube seperti metacafe, veoh, myspace, facebook, dan lain-lain lagi.

SELAMAT MENCUBA....


DOWNLOAD DISINI

Share this article :

1 comment:

  1. Saya lansung tak boleh asyik tersangkut sangkut

    ReplyDelete

wilayah anfield"

WAKTU SEKARANG

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. REZEKI ITU DATANGNYA DARI USAHA YANG IKHLAS. - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger