Headlines News :
Home » , , , » EURO 2012 - Mungkin yang terakhir bagi Gerrard.

EURO 2012 - Mungkin yang terakhir bagi Gerrard.

Written By saleehs gerrard on Friday, March 2, 2012 | 02:43

Terkejut juga bila terbaca berita luahan rasa Steven Gerrard. Tetapi disebalik terkejut itu ada tersimpan rasa gembira di hati SG mengenai pendirian masa hadapan kapten kesayangan Liverpool ini. Mungkin terkilan rasa dihati apabila tidak dipilih sebagai kapten England ataupun memang niatnya untuk memeberi lebih peluang kepada muka2 baru dalm skuad England, hanya Gerrard yang lebih memahami.

Memang sepatutnya pun mereka2 yang dah berumur 30an ke atas tu boleh lupakan aksi2 untuk antarabangsa. Banyak lagi pemain serta bakat2 muda mampu untuk mengalas tanggungjawab negara. Bagi Gerrard pula, karrier utamanya adalah untuk kelab kesayangannya Liverpool. Memberi sesuatu yang terbaik selagi mampu sememangnya ia amat disanjungi oleh peminat2 setia The Reds. Ye lah, kat England pun dia selalu dapat penyakit. Kerap sekali injured dan menyebabkan prestasinya jatuh merundum dalam pasukan.

Apapun SG memang puji pendirian Gerrard ini. SG juga berharap agar harapan untuk Gerrard memikul tugas kapten England nanti menjadi kenyataan dalam penghujung kariernya bersama skuad Three Lions ini. Walaupun sekarang kita nampak tugas kapten ini seperti bakal disandarkan kepada Scot Parker, tetapi apa pun boleh terjadi pada kejohanan sebenar nanti. I love u Gerrard....

Artikel berkaitan

p/s: Apa ada pada Scot Parker. Pengalaman yang kurang berbanding Gerrard yang serba serbinya cukup untuk membimbing pasukan. Tah apa ler yang di nilai oleh Stuart Little Pearce's ni...
Share this article :

1 comment:

  1. ada ke x de ke England mmg selamanya x power..hrp pemain berstatus bintang je

    ReplyDelete

wilayah anfield"

WAKTU SEKARANG

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. REZEKI ITU DATANGNYA DARI USAHA YANG IKHLAS. - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger